top of page

Verkoop

Met onze software oplossingen haalt u alle tools in huis om uw volledige verkoopproces en klantlevenscyclus efficiënt te beheren. Van offertes tot orders, van leveringen tot facturen. Dankzij onze uitgebreide functionaliteit leidt u het volledige proces van offerte tot facturatie in goede banen.

Commerciële info
De software biedt flexibiliteit bij het opstellen van offertedocumenten tijdens het verkoopproces. U kunt subtotalen creëren en overal vrije tekst invoeren of aanbevolen alternatieve artikelen weergeven. Bovendien ziet u welke verkoopprijs een klant laatst werd aangeboden. 

Verkooporders beheren
Bij het invoeren van verkooporders kunt u in het geval van tekorten een volledig overzicht oproepen van de voorraad van een artikel in diverse magazijnen. Eventueel kiest u uit een lijst met alternatieve artikelen of laat u een item gedeeltelijk leveren. Bovendien is het mogelijk om orders te maken met verschillende leverdatums en verzendadressen, waardoor u zelfs automatische bestellingen kunt aanmaken voor directe verzending.

Leveringsdocumenten
Tijdens het leveringsproces kan de verzendafdeling de nodige verpakkingsinformatie creëren. Tracking informatie is gemakkelijk toegankelijk. De magazijnhoeveelheden worden automatisch bijgewerkt wanneer een levering is gedaan.

Met de retourdocumenten kunt u goederen retourneren

Facturatie
De factuurfunctionaliteit creëert automatisch de bijbehorende boekhoudkundige boeking. Facturatie kan onmiddellijk bij levering gebeuren of via een periodieke facturatie.

< Terug
bottom of page