top of page

Aankoop

Met onze software kunnen gebruikers materialen of diensten bestellen bij leveranciers. Daarbij wordt de voorraad van de bestelde artikelen meteen bijgewerkt. 

Integratie met magazijn en boekhouding
Via de functie goederenontvangst voor bestellingen kunt u een levering ontvangen in uw magazijn of leveringen aan verschillende magazijnen toewijzen. De goederenontvangst kunt u koppelen aan een bepaalde bestelling, waarbij u ook de bestelhoeveelheden kunt aanpassen aan de hoeveelheid die u daadwerkelijk ontving.

Met het retourdocument verwerkt u vlot retourverzendingen naar leveranciers.

Wanneer u facturen van leveranciers verwerkt, creëert de software meteen ook een  boekhoudkundige boeking. U berekent gemakkelijk de inkoopprijs van geïmporteerde handelsgoederen. Zo kunt u voor elk artikel verschillende kostenelementen – zoals vracht, verzekering en douane – toewijzen aan de FOB-kosten (Free on Board). De werkelijke magazijnwaarde ervan wordt automatisch bijgewerkt.

Rapportage
Aan de hand van real-timegegevens maakt u probleemloos rapporten, die u in verschillende formaten kunt weergeven: op dashboards of zelfs op mobiele toestellen.

< Terug
bottom of page